Rekisteriseloste

Laatimispäivä 1.3.2018

Tätä Sivutaikurin asiakasrekisteriä pitää Sivutaikurin päätoiminimi

Argilla Consulting, Y-tunnus 1446256-4, Korteharjuntie 17, 41330 Vihtavuori

Jos sinulla tulee asiaa rekisterinpitäjälle, voit ottaa yhteyttä Annikaan

Annika Pulkkinen, puh. 040 861 8864, annika.pulkkinen@argilla.fi

Sivutaikurin asiakasrekisteri on olemassa siksi, että Annika voi tarvittaessa olla yhteydessä asiakkaaseen päin. Yleensä asia liittyy jo olemassa olevaan asiakassuhteeseen tai yhteistyökuvioon tai tulevien yhteistyökuvioiden suunnitteluun. Satunnaisesti, mutta erittäin harvoin Annika saattaa lähettää yrityksellesi markkinointiviestintää, mutta sitä ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi.

Rekisteristä löytyvät nämä henkilötiedot: etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite. Tiedot on hankittu sivutaikuri.fi nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Lomakkeessa on ilmoitettu tietojen lisäämisestä Argilla Consultingin asiakasrekisteriin.

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Henkilötietoja voidaan lisätä MailChimp uutiskirjeohjelmaan sekä Microsoftin hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Ko. palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen.

Asiakasrekisteriä Annika säilyttää tietokoneellaan sekä matkapuhelimessaan, jotka molemmat on suojattu salasanalla/sormenjälkitunnistimella.

Asiakasrekisteriin lisätyllä henkilöllä on tietenkin oikeus saada nähtäväksi rekisteriin merkityt henkilötiedot, jos hän haluaa ne nähdä. Tietoja voi myös muuttaa ja poiskin ne saa. Nämä(kin) pyynnöt voi ilmoittaa Annikalle sähköpostitse.