Mitä enemmän kuvia, joista valita, sen parempi. Kuvat ovat tärkeässä asemassa nettisivuilla. Etenkin sivujen ensimmäinen kuva on juuri se, joka määrittää sivuilla vierailevan henkilön ajatukset sivuista ja yrityksestäsi. Kuvien tulisi ilmentää toimialaasi, herättää kiinnostus ja ihastuttaa.

Voinko ottaa kuvia itse?

Voit, mutta itse otetuissa kuvissa on usein haasteita. Kuvat jäävät hämäriksi ja rajaus tai suuntaus on vähän pielessä. Toki otoksia voi sitten muokata kuvankäsittelyohjelmalla.

Suosittelen kuitenkin käyttämään etenkin toimitiloja kuvattaessa vieraan henkilön ottamia otoksia. Voit pyytää valokuvausta harrastavan tuttavan ottamaan kuvia tiloistasi tai hankkia paikalle ammattilaisen. Idea on se, että vieras katsoo tilaa asiakkaan näkökulmasta, kun taas sinulle tila on toisella tapaa tuttu.

Kuvapankit

Kuvapankit ovat pullollaan kuvituskuvia. Varmista kuitenkin aina, että kuvaa saa käyttää myös kaupalliseen käyttöön. Itse käytän usein Pixabay:tä ja maksullista Shutterstockia, joissa on hyvä valikoima laadukkaita kuvia. Lisää kuvapankkeja löydät täältä ja täältä.