PERUSSIVUT

Eli nettisivut ilman suurempia krumeluureja. Perussivut ovat selkeät ja niistä käy ilmi kaikki tarvittava, kuten yhteystiedot ja yrityksen palvelut.

Perussivut voivat olla pelkkä perussivu eli yhdelle sivulle rakennettu kokonaisuus, jossa voidaan silti liikkua sujuvasti valikon avulla. Sivua selaava saa yhdellä vierityksellä kaikki tiedot.

Katsotaanpa vielä niitä kriteereitä yksi kerrallaan.

Nykyaikaiset ja löydettävissä

Käytän uusimpia WordPress- valmisteemoja, joiden avulla sivustosi näyttää tyylikkäältä tänään ja vielä vuosienkin kuluttua.

Sisältöä on toki hyvä päivittää silloin tällöin, sillä kerran tehdyt ja sitten paikalleen unohdetut sivut muuttuvat tylsiksi niin asiakkaille kuin hakukoneillekin.

Voit tutustua tekemiini nettisivuihin näiden linkkien kautta

Axico
Kiinteistönvälittäjä Nina Julkunen
Verhoomo Maininki
Eetu Vikman

Hakukone-optimointi

Rakennan nettisivut niin, että sisällössä huomioidaan tietyt hakukoneoptimoinnin perusasiat. En ole tässä asiassa ammattilainen tai ihmeidentekijä, mutta kyllä me sivusi Googlelle näytetään!

Helpot käyttää

Nettisivujen tekstiosioiden muokkaus on helppoa (katso video alla). Avaat vain visuaalisen rakentajan, korjaat haluamasi tekstin ja tallennat sivun. Teen sinulle myös valmiiksi kirjastoon palikoita (esim. tekstilaatikko tai kuva), joita voit lisätä sivuille tarpeen mukaan. Opastan tietenkin sivujen päivitysten kanssa myös sivujen valmistumisen jälkeen.

Rakennan sivusi WordPress-julkaisujärjestelmän avulla ja käytän valmiita teemoja, joita muokkaan tarpeen mukaan koodaamalla. Tämän ansiosta voit antaa sivujesi muokkauksen ja päivityksen tehtäväksi kenelle tahansa.

Saat sivuille myös helposti tulkittavan kävijäseurannan.

 

Mobiiliin sopivat

Suurin osa verkkosivujen kävijöistä käyttää surffailemiseen jonkinlaista mobiililaitetta ja siksi sivujen skaalautuvuus on tärkeää. Kaikki tekemäni nettisivut on mobiilioptimoitu ilman erillistä pyyntöä.

Valmisteemojen etuna on se, että ne on koodattu mobiilioptimoiduksi eikä asiaan sen takia tarvitse tuhlata kymmeniä koodaustunteja.

Tarkistan aina kaikki sivujen toiminnot ja ulkoasun niin matkapuhelimen kuin tabletinkin näytöltä useita eri selaimia ja käyttöjärjestelmiä käyttäen.

Tiesithän, että voit halutessasi valita, näytetäänkö mobiilissa jotain toisin kuin tietokoneen näytöllä

 

Otetaanpa esimerkki: näet tässä kuvassa tietokoneen näytöllä kissan, tablet-laitteella (laitteesta ja käyttöjärjestelmästä riippuen) kissan tai jäniksen ja matkapuhelimen näytöllä koiran. Voit testata skaalautuvuutta pienentämällä nettiselaimesi leveyttä.

Edulliset

Nettisivujen hinta määräytyy sen mukaan, paljonko työtä toteutukseen tarvitaan. Hinnoitteluun sisältyy mm. tietokannan luominen webhotelliin, sivuston sisältöä ja ulkoasua koskevat keskustelut asiakkaan kanssa, sivuston rakenteen luominen; valikot, värit, osiot sekä taustajärjestelmän saattaminen turvalliseksi ja tarkoitusta vastaavaksi.

Perussivun hintaan sisältyy myös yhteydenottolomake.

Perussivut

Hinta alkaen

599,00 €

+ alv 24%

Pyydä tarjous, kysy lisää!

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella